14 Ocak 2015 Çarşamba

KITAP AGACI AILEMIZ


Yaklasik bir bucuk- iki senedir takip ettigim ve üyesi olmaktan gurur duydugum bir topluluk Kitap Agaci. Tek gayesi okumaya ve okutmaya yöneltmek, okuyan insanlara yalnız olmadıklarını göstermek olan, bir grup kitap sever tarafından kurulmuş bir topluluk. Biz her ay Instagramda oylarimizla bir kitap seciyor ve o kitabi hepbirlikte okuyoruz; ve de fotograflarimizi, yorumlarimizi  #kitapagaci ve o aya özel secilmis olan belli bir etiket altinda paylasiyoruz.


Kitap okumayi seven ve kitapsever dostlar arayan herkesi instagramdaki http://instagram.com/kitapagaci/ sayfamiza davet ediyoruz.

Ayrica her ilde üyeler bol bol bulusmalar, yazarlarla söylesiler ve imza günleri yapiyor. Yani bu grup sadece sosyal medyada baslayip bitmiyor. Üyeler yüz yüze görüsüyor, sohbet edip arkadas oluyorlar.
Almanya´da oldugum icin henüz hic bir bulusmaya katilamamis olsam da Almanya icinde kendi aramizda bir ufak "Kitap Fidani" da kurduk biz. 2014 ´de basima gelen en güzel sey bu insanlarla tanismak oldu benim icin. Ahu, Didem, Derya, Huriye ve Tugce. Kendi aramizda bol bol kitap sohbeti yaparken ayni zamanda bir kac etkinlik bile düzenledik :)

Bu etkinliklerden biri "Kitap Zinciri". Sevdigimiz bir kitabi okuyup diger üyeye yolluyoruz, herkes sevdigi alti cizilesi cümleleri not aliyor ve en sonunda kitap bu notlarla sahibine kavusuyor.
Bir de yilbasi hediye cekilis etkinligimiz vardi. Aramizda kura cektik ve herkes birbirine kitapligindan sevdigi bir kitabi yolladi. Kücük ama cok degerli heyecanlar yasiyoruz, büyük dostluklar kuruluyor burada...
Grubumuzun adi KITAP AGACI ALMANYA #kitapagacialmanya etiketiyle fotograflarimiza ve etkinliklerimize ulasabilirsiniz.
Sevgiyle kalin...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder