15 Ocak 2016 Cuma

AMERIKA´DA ILK ALISVERISIM :)



Selam! Alis veris yapmayi kim sevmez ki! Özellikle hazir Amerika`ya gelmisken nimetlerinden yararlanmakta fayda var dedim. Bir iki alisveris yapip yeni magazalar gezip yeni markalar tanimanin dayanilmaz cazibesine kapilmis olabilirim...


SEPHORA ´dan aldiklarim:

TARTE Lights, camera, splashes mascara.(siyah-waterproof) Cok övgüsünü duydugum bu rimel, sephorada en cok satanlar yerindeydi - ben de yeni bir maskaraya ihticacim oldugundan deneyeyim dedim. Bir kez kullandim henüz, cok kalici ve akma yapmiyor ama kirpikleri kalinlastirip yogun gösterme acisindan zayif gibi geldi bana.

KAT VON D Ink Liner.(trooper rengi-bildigin siyah) Bu eyeliner da cok ünlü ve bu da cok satanlar bölümündeydi, yeni bir eyeliner denemenin zarari olmaz dedim aldim :) Ucu cok kullanisli, islak bitisli. Ben sevdim.








TARGET´tan aldiklarim:
REVLON Colorburst lip butter. (25 numara peach parfait) Yumusak yapili, simli, pembe-seftali tonlu bir ürün. Ruj degil ama lip balm da degil. Ikisinin arasi, renkli lip balm diyelim. Ben günlük kullaniyorum, baska renklerinden de bakacagim mutlaka. Bence ilkbahar yaza uygun bir ürün.

ALMAY Color+care liquid lip balm. (500 pink) Likit ruj cok kullanmiyorum ama bazi rujlarin üstünde güzel duruyorlar. Bu da öyle bir ürün, tek basina pek rengi yok ama rujlarin üzerinde durusu güzel, yapis yapis degil, dudaklari yumusatiyor.

MILANI Powder blush. (08 Tea Rose) Tamam yeni bir alliga ihtiyacim yoktu ama sunun sekline bakar misiniz? Itiraf edeyim sirf görünüsü icin aldim. Bir de bu markanin alliklari cok methediliyor. Rengi ve yapisi yumusacik ama pek kullanmaya kiyamiyorum. Makyaj masami süslüyor diyelim :)



ULTA´dan aldiklarim:

Bu magazayi cok sevdim. Her sey düzgün yerli yerinde- magazanin ici isil isil insan kendini özel hissediyor. Ve tabii ki her ay degisen indirimli ürünleri varmis, takip etmek lazim deyip hemen magaza kartini kaptim :) 

REAL TECHNIQUES Expert face brush- Stippling brush. Uzun zamandir RT fircalari istiyordum, magazada bir alana bir bedava oldugunu görünce kaptim bu güzelleri. Ikisi de yumusacik, yapilari cok yogun. Bir dahaki gidisimde far fircalarina talibim :)

NYX Soft Matte Lip Cream. (Morocco) Böyle turuncu-kirmizi arasi tam yazlik bir renk. Böyle yanik tenle süreceksin oh mis. (Stockholm) Bu da nude-kahve rengi. Bugulu koyu makyajin altina hos durur. Bu iki ürün de mat bitisli, yumusak kivamli ve acayip renk veriyor hem de tek katta. Yine indirimdeyken aldim, mutluyum :)


NYX Prismatic Shadows. (ps04 Girl Talk) Sampanya rengi, baz olarak ya da kas altina hos olur. Aydinlik bir görünümü var bu farlarin hepsinin ve hepsi metalik bitisli. (ps03 Liquid Gold) Ben böyle altinli bronzlu renklere bayiliyorum, özellikle yazin aksamlari bir yere cikarken cok hos oluyor. Bu farlar da birincisini alana 2. yüzde elli indirimdeydi bu arada. (ps10 Bedroom Eyes) Tabii ki benim icin vazgecilmez kahverengi. Hem de metalik. Ücü de simdiden favorim oldu. Uygun fiyatli göz fari arayanlara tavsiyemdir.

RIMMEL Lating Finish by Kate Lipstick. (17 numara) Bu Kate`in kirmizi ruj serisini bilmeyen yoktur. Benim de en sevdigim rujlardandir kendisi. Türkiye`deyken yazin almistim ama malesef Rimmel markasini Almanya`da bulamadim. Bu Kate`in nude-pembe serisinden bir ruj. Rengi hos, yapisi yine yumusak fakat kirmizi koleksiyonundaki kadar kalici degil. Baska renklerine de bakacagim mutlaka :)


BATISTE Dry Shampoo. (Blush) Kuru sampuan özellikle ikinci. ücüncü gün saclarina hacim vermek icin cok mükemmel bir icat ama benim kullandiklarim biraz diplerde beyaz renk birakiyordu. Oyüzden hepsini attim. Bu markaya birakmiyor dediler bakalim. Denemek icin ufak boyunu aldim.

SOAP & GLORY Hand Food. Body Shop`tan aldigim el kremim bitmeye cok yakin diye bu El kremini bir deneyeyim dedim. Büyük boyu da vardi ama ben cantaya attigim icin kücük boy el kremlerini tercih ediyorum. Bu nemlendirici kremin icinde shea yagi, macademia yagi ve marshmallow(?) varmis. Ayrica orjinal Pink kokulu imis. Nedir bilmem ama kokusu gercekten cok güzel, böyle kendinizi elit kesim hissettiriyor:)  Durup durup ellerimi koklayip kendimi bir sosyete toplantisinda kameralara poz verirken hayal ediyorum :) :)

YES TO CUCUMBERS Facial Wipes. Bu makyaj temizleme mendilini cildi yatistirici ve alerji yapmayan yazdigi icin aldim sirf. Cok kuru ve alerjik bir cildim oldugu icin asiri nemlendirici mendillerden kullaniyorudum. Bunun icinde ayrica  Aloa Vera olmasi da ekstra iyi bir sey.

MISS SPA Hydrate Hydrogel Facial Mask. Ben böyle arada kagit maskelerden yüzüme uygularim cok eglenceli oluyor:) Bu maske de indirimdeydi. Icinde yesil cay özü varmis. Güzeldir kesin. Bu tip maskeler yüzüme hep iyi gelmstir. Evde hayalet gibi dolasip arkadaslara maskeli selfie yollayip onlari korkutmak da cok eglenceli :)

MISS SPA Moisturizing Facialcreme Mask. Bu da krem seklinde yüzünüze kendiniz elinizle yaydiginiz tip bir nemlendirme maskesi. Fiyati cok ugundu alayim dedim... :)

NEUTROGENA Healty Skin Eye Cream. Sözün özü yeni göz kremine ihtiyacim vardi. Bu da göz cevresi cizgilerini azalttigini söyledigi icin aldim malum yas 30 a dayandi... Multivitamin iceren birgöz kremi ve makyajin altinda da kullanmasi sorun yaratmiyor. Yves Rocher akma yapiyordu da o yüzden not olarak ekleyeyim dedim.

FORMULA 10.0.6 Down To The Pore- Pore Strips. Siyah nokta bantlari. Sanirim bunlari haftada bir kullanmak gerekiyormus, ben siyah noktalarim iyice parti yapmaya basladikca aliyorum bir tane. Icinde cay özleri ve Kaolin (bu ne ola ki) varmis. Bundan önce Nivea `ninkini kullaniyordum ama onda paketin icinde cene ve alin bantlari da vardi, ben o bölgelerde sorun yasamadigim icin onlari da bir sekilde burnumda kullaniyordum:) Bu pakette 6 tane bant var hepsi burun icin, oh! Bir kez kullandim, iyi sonuc aldim diyebilirim.

Simdilik benden bu kadar. Ben yeni cicilerimin tadini cikarmaya gidiyorum:) BYEEE!!!

7 yorum:

  1. Hepsini mutlu günlerinde kullanin

    YanıtlaSil
  2. Aldıkların çok güzelmiş güle güle kullan bende blog açtım bloguma girip takip eder ve hakkında yorum bırakırsan çok sevinirim. Yorumların benim için çok önemli http://sengulasikkutlu.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabii ki hemen geliyorum. Yorum birakan takipci candir :)

      Sil
  3. Güle güle kullan aldıklarını. Alışveriş bayanlar ve Amerika muhteşem üçlü.

    YanıtlaSil
  4. Amerika'da neredesin canim.Takibe alıyorum. Yeni yayın ve yorumlarda görüşmek dileğiyle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkürler! Michigan dayiz biz, sen ne taraftasin? Yakin miyiz acaba??

      Sil